TYÖNOHJAUSTA & TERAPIAA

Riepu Pakoma

Työnohjaus

Puhutaanko hieman työstä? Työnohjaus on työhön, työyhteisöön tai omaan työhön liittyvien asioiden tarkastelua ja purkamista. Työnohjauksessa tavoitteenani on tuoda ratkaisuja työtäsi hiertäviin asioihin, palauttaa into ja työn imu, tukea muutostilanteissa tai vaikkapa etsiä ratkaisuja esihenkilötyösi kiemuroihin. Työmäärääsi en pysty poistamaan, mutta tarjoan konkreettisia keinoja ja ideoita, jotta työhyvinvointisi kohentuisi.   

Työnohjaus sopii kaikille! Joskus yksikin käynti riittää, usein käyntejä on 1-5. Kaikki keskustelut käydään luottamuksellisesti.

Olen ratkaisukeskeinen työnohjaaja ja koulutukseni on Suomen työnohjaajat ry:n (STOry) hyväksymä. Teen sekä yksilötyönohjausta että ryhmätyönohjausta. Pääsääntöisesti tapaan asiakkaitani videotapaamisten kautta, lähitapaamiset ovat myös mahdollisia. 


Asiakkaani kertovat:

"Saimme paljon hyötyä työnohjauksesta: Uusia näkökulmia ja konkreettisia keinoja työhön sekä vahvistusta työhyvinvointiin. Työnohjaus toimi merkittävänä välineenä muutosprosessimme läpiviemisessä. 
Riepu haastoi sopivasti, mutta tarjosi myös tukea työssäjaksamiseen sekä työyhteisötaitojen kehittämisessä. Riepulla on työnohjaajana rohkea ja aktiivinen tyyli. Suosittelen." 
Heidi, tj, Ankkalampi-Ankdammen