TYÖNOHJAUSTA & TERAPIAA

Riepu Pakoma

Suomalainen eroseminaari

Suomalainen eroseminaari- ryhmä alkaa Helsingin Kampissa tiistai-iltaisin alkaen 14.11.2023! 
  
Haluatko ymmärtää erosi syitä? Oletko pitkään pohtinut eron mahdollisuutta? Kaipaatko tilaa käsitellä erosta aiheutuneita tunteita? Pohditko lasten tilannetta tai painaako taloudellinen tilanne sinua? Miten erosta eteenpäin? 

Olipa erostasi aikaa muutama kuukausi tai jo vuosia tai olet vielä pohtimassa eroa vaihtoehtona, voi eroryhmä tukea sinua ja antaa sinulle ymmärrystä itsestäsi sekä tilanteestasi. 

Suomalainen eroseminaari on koulutetun ohjaajan vetämä vertaisryhmä. Kyse ei siis ole ryhmäterapiasta vaan ryhmästä, jossa yhdistyy koulutetun ohjaajan taito sekä vertaistuki, jonka ryhmästä saat. Menetelmä pohjautuu amerikkalaisen psykologin Bruce Fisherin luomaan menetelmään, jota on sittemmin kehitetty Suomessa psykologi Kari Kiianmaan ja parisuhdekouluttaja Marianna Stolbowin toimesta sopivaksi suomalaiseen erotilanteeseen.

Eroseminaarityöskentelyyn kuuluu:

  • 11 tapaamiskertaa eli yhteensä 33 tuntia 
  • yksi tapaamiskerta kestää 3h sekä tapaamisten välillä tehtävät kotitehtävät
  • pienryhmätapaamiset hyvien yhteyksien päässä Helsingin Kampissa, Urho Kekkosen kadulla.
  • Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 17.30-20.30, ajalla 14.11.23 - 30.1.2024, huom! jouluviikolla 52 ei ole tapaamista

Eroseminaarin hinta 495€ (11 tapaamista eli 45€/3h).
Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 50 euron varausmaksu, jota ei palauteta.  Ryhmän voi muilta osin perua veloituksetta 14 vrk ennen alkua. Kurssi on mahdollista  maksaa 2 erässä. Loppuosa kurssimaksusta (445€ tai kahdessa erässä maksettaessa 1. erä) erääntyy 1.tapaamispäivänä).

Marraskuussa 2023 alkavan ryhmän koko on 6 henkilöä.

Ilmoittaudu sähköpostilla tai kysy lisää info@riepupakoma.fi

Eroseminaariin osallistuneet ovat olleet tyytyväisiä tehokkaaseen menetelmään, joka on myös kustannuksiltaan edullisempi kuin yksilöterapia tuntimäärään suhteuttaen.