TYÖNOHJAUSTA & TERAPIAA

Riepu Pakoma


Keskustelutukea matalalla kynnyksellä

Palveluni

Etsitkö keskusteluapua? Uutta näkökulmaa tilanteeseesi? Ratkaisuja tai kaipaatko kuulluksi tulemista?

Tarjoan ratkaisukeskeistä työnohjausta sekä lyhytterapiaa erilaisten elämäntilanteiden tueksi. Lisäksi ohjaan Suomalainen eroseminaari menetelmän ryhmiä.  

Voi olla, että tunnistat tilanteeseesi alla olevista esimerkeistä tai olosi vaan jumittunut, ahdistunut tai kuormittunut. Sinun ei tarvitse etukäteen tunnistaa tai ymmärtää tilannettasi, varataan yhteinen tapaaminen ja keskustellaan siinä. 

  • Stressi, ylikuormittuminen, työn haasteet
  • Jaksamisen haasteet, uupumus
  • Elämänhallinta
  • Taloushaasteet
  • Muutostilanteet
  • Ylisuorittaminen
  • Parisuhteen kriisit, eroprosessi
  • Riittämättömyyden kokemus
  • jotain muuta?

Saat keskusteluapua nopeasti ja helposti: sovitaan ensimmäinen aika jo vielä mahdollisesti tälle viikolle. Pääosin työskentelen etänä, mutta myös lähitapaamiset ovat mahdollisia työtilassa Helsingin Kampissa. Joskus kertakäynti jo riittää, monesti tapaamisia on enemmän.

Työohjaukseen ja lyhytterapiaan et tarvitse lähetettä lääkäriltä, eikä tapaamisista tule merkintää Kanta-rekisteriin. Ota yhteyttä ja sovitaan sopiva aika mahdollisimman pian!Minusta
Olen ratkaisukeskeinen työnohjaaja (STOry) ja parhaillaan myös lyhytterapeutti koulutuksessa (valmis 2023).  Työnohjauksesta ja työhyvinvoinnin kehittämistehtävistä minulla on kokemusta vuodesta 2018 alkaen. Olen työskennellyt laaja-alaisesti eri toimialoilla työskentelevien asiantuntijoiden kanssa. Minulla on kokemusta lisäksi uravalmennuksesta. 

Kouluttaudun lyhytterapeutiksi ja valmistun joulukuussa 2023. Olen lisäkouluttanut itseäni tunnekeskeisen pariterapian peruskurssilla (2022) ja suomalainen eroseminaari -ohjaajakoulutuksessa (2023). 


Olen helposti lähestyttävä, aktiivinen ja kannustava. Luonteeltani olen positiivinen, energinen ja rohkea.  Minulla on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen lähestymistapa. Minulle on tärkeää selkeän tavoitetilan luominen ja uskon, että jo muutama tapaamiskerta voi auttaa sinua tilanteessasi. Haluan tarjota sinulle konkreettisia työvälineitä ja keinoja tilanteeseesi.
Olen aikaisemmin toiminut myös pilates-ohjaajana ja uskon vahvasti kehon ja mielen yhteyteen.  


Yksilötyön lisäksi teen myös ryhmätyönohjausta, workshopeja ja webinaareja työhyvinvoinnin sisällöistä.  Olen idearikas ja vahvuuteni on tunnistaa tavoitteen kannalta merkityksellisemmät asiat nopeasti. Olen positiivinen ja energinen fasilitoija.


Toimin asiantuntijana myös Työdynamon ja Auntien palveluissa.