TYÖNOHJAUSTA & TERAPIAA

Riepu Pakoma

Suomalainen eroseminaari


  
Haluatko ymmärtää erosi syitä? Oletko pitkään pohtinut eron mahdollisuutta? Kaipaatko tilaa käsitellä erosta aiheutuneita tunteita? Pohditko lasten tilannetta tai painaako taloudellinen tilanne sinua? Miten erosta eteenpäin? 

Olipa erostasi aikaa muutama kuukausi tai jo vuosia tai olet vielä pohtimassa eroa vaihtoehtona, voi eroryhmä tukea sinua ja antaa sinulle ymmärrystä itsestäsi sekä tilanteestasi. 

Suomalainen eroseminaari on koulutetun ohjaajan vetämä vertaisryhmä. Kyse ei siis ole ryhmäterapiasta vaan ryhmästä, jossa yhdistyy koulutetun ohjaajan taito sekä vertaistuki, jonka ryhmästä saat. Menetelmä pohjautuu amerikkalaisen psykologin Bruce Fisherin luomaan menetelmään, jota on sittemmin kehitetty Suomessa psykologi Kari Kiianmaan ja parisuhdekouluttaja Marianna Stolbowin toimesta sopivaksi suomalaiseen erotilanteeseen.

Eroseminaarityöskentelyyn kuuluu:

  • 11 tapaamiskertaa eli yhteensä 33 tuntia 
  • yksi tapaamiskerta kestää 3h sekä tapaamisten välillä tehtävät kotitehtävät
  • pienryhmätapaamiset hyvien yhteyksien päässä 

Eroseminaarin hinta 560€ (11 tapaamista eli 51€/3h).
Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 50 euron varausmaksu, jota ei palauteta (Huom! Mikäli minimi ryhmäkoko ei täyty, palvelun tarjoaja palauttaa varausmaksun).  Ryhmän voi muilta osin perua veloituksetta 14 vrk ennen alkua. Kurssi on mahdollista  maksaa 2 erässä. Loppuosa kurssimaksusta erääntyy 1.tapaamispäivänä.

Eroseminaarin minimi ryhmäkoko on 6 hlöä, max 10 hlöä.

Ilmoittaudu sähköpostilla tai kysy lisää.

Eroseminaariin osallistuneet ovat olleet tyytyväisiä tehokkaaseen menetelmään, joka on myös kustannuksiltaan edullisempi kuin yksilöterapia tuntimäärään suhteuttaen.